Leasetariefje.nl

Uw onderneming is in volle groei. Als ondernemer wilt u doorgroeien, uw marktaandeel vergroten en de groei van uw onderneming veilig stellen. U investeert in personeel en bedrijfsmiddelen. 

Of er staan flinke bedragen uit bij uw debiteuren. Allemaal geld dat vast zit in uw onderneming, terwijl u het liever voor uw kernactiviteiten, uw core-business, zou willen gebruiken.

Uw bedrijfsmiddelen leasen is dan uw
oplossing.

Via leasetariefje.nl kunt u in principe alle bedrijfsmiddelen leasen en als bankonafhankelijke partner zoeken wij de oplossing die het beste bij u past.

Leasen is een slimme manier om bedrijfsmiddelen te financieren

Bijvoorbeeld als u budgettaire beperkingen heeft of indien u extra productiecapaciteit nodig heeft zonder dat het extra beslag mag leggen op eigen liquiditeit of kredietruimte.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • Tot 100% financiering van het investeringsbedrag
  • Geen eigen (hoge) investeringskosten
  • Liquiditeitspositie blijft intact
  • Vereenvoudiging budgetbeheer
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk

ga naar ′over ons′

Bereken zelf uw leasetarief

Als ondernemer heeft u het waarschijnlijk druk met uw business en heeft u niet alle tijd voor het regelen van de financiering van uw bedrijfsmiddelen. 

Met onze online calculator berekend u snel en eenvoudig zelf uw leasetarief, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U selecteert eenvoudig het product wat u wilt financieren en vult de aanschafprijs exclusief de BTW in. Vervolgens kunt u met de schuifjes de gewenste aanbetaling, looptijd en slottermijn bepalen.

Indien u de gewenste maandtermijn berekend heeft klikt u op de button "Verstuur uw aanvraag" en wij nemen uw aanvraag direct in behandeling.

Zo simpel gaat dat via leasetariefje.nl.

ga naar ′calculator′